EYES Procedure Kit

Mette, 36 år

I forbindelse med operation af mine øvre øjenlåg, så fik jeg af en bekendt, anbefalet Guéri EYES Procedure Kit. Jeg begyndte at bruge EYES 01 PREPARE op til operationen, både morgen og aften. De første par dage efter operationen brugte jeg EYES Cooling Mask, 1 gang i timen, i ca. 10 minutter. Jeg var meget lidt hævet ovenpå operationen og jeg føler, at brugen af masken, var med til at holde hævelsen nede. Syv dage efter operationen, hvor arrene fortsat var rødlige, begyndte jeg at bruge EYES 02 RENEW både morgen og aften. Cremen er lækker at smøre på og vigtigst af alt, så hverken svier den eller generer arrene. Serum har holdt området omkring arrene fugtige 24/7, hvilket har bidraget til en flot heling. Over en periode af et par uger gik arrene fra at være rødlige og “tykke” til at fade ind i min hudfarve og blive næsten usynlige. At få foretaget et indgreb, som er synligt i dit ansigt, er super grænseoverskridende, da risikoen for at få grimme ar er tilstede. Jeg føler at dette kit fra Guéri har været med til at skabe de absolut bedste forudsætninger for, at mine ar i dag er næsten ikke eksisterende.

EYES 01 PREPARE Advanced Softening Gel

Sia, 40 år

Jeg er så glad for at bruge øjencremen!

Det er til dato den absolut bedste øjencreme / serum, jeg har brugt.
Min hud omkring øjnene er stadig fugtig, når jeg vågner om morgenen efter at have påført den om aftenen. Det er ren velvære.

Tak til dig, for at have lanceret dette skønne produkt. 💗🙏🏻

EYES Procedure Kit

Cissy 71 år

”Jeg blev opereret for etBasocellulærtKarcinom på Glostrup Hospital. Det er en kræftknude, der i mit tilfælde lignede et bygkorn. De fjernede 6 mm af mit underste øjenlåg og syede 2cm ned ad kinden. Jeg brugte EYES 01 PREPARE & EYES 02 RENEW før og efter operationen som beskrevet (4 uger før/4 uger efter). Jeg synes, resultatet taler for sig selv!”

EYES Procedure Kit

Kamilla, 41 år

I har ramt helt plet med jeres lækre produkter! Jeg har brugt EYES O1 PREPARE morgen og aften fra 4 uger før operationen og EYES 02 RENEW fra dag 8 efter operationen og bruger det stadig. EYES 01 PREPARE bruger jeg under øjnene; der er tydeligt en blødgørende og dermed udglattende effekt. Billedet er taget 7 dage efter operation af øvre øjenlåg og på 14.-dagen efter operationen - det vil sige efter 7 dages brug af EYE 02 RENEW - er arrene nærmest allerede usynlige. Glæder mig allerede til at prøve jeres EYES ILLUMINATE.

EYES Procedure Kit

Ulrika, 52 år

Guéri’s produkter gav mig stor tryghed i forbindelse med min øjenlågsoperation. Det at jeg selv kunne bidrage, for at få det bedste resultat af min operation. Produkterne er skønne og blødgørende og efterproduktet dejligt kølende. Desuden var det meget betryggende at have kølemasken klar til brug straks efter operationen. Den brugte jeg flittigt de første dage efter.

EYES 02 RENEW Active Regenerating Serum

Eva, 49 år

Efter en operation ved min næseryg, var min hud blevet hård og tyk omkring arret. Min læge vurderede, at det krævede en ny operation for at arret ville blive pænt, og jeg fik en ny tid til operation. 
I mellemtiden blev jeg præsenteret for EYES 01 RENEW, og jeg begyndte at smøre det på arret hver dag. Efter en måned var huden blevet blød som smør, og jeg kunne undlade en ny operation.

EYES 02 RENEW Active Regenerating Serum

Randi 58 år

”Efter mange år med forkølelsessår på og omkring læberne føltes, især min underlæbe, som et patchwork af hud i flere og overlappende lag. Huden på læben ville ikke hele ordentligt på trods af, at jeg har forsøgt mig med mange forskellige produkter til både heling og fugtighed. Jeg havde derfor heller ikke de store forventninger, da jeg på anbefaling af en veninde prøvede 02 RENEW ACTIVR REGENERATING SERUM fra Guéri SKIN SCIENCE. Heldigvis, viste det sig at blive anderledes – resultatet er så langt over min forventning, min læbe er helet indefra og jeg har nu en jævn hud på hele læben”

EYES 01 PERPARE Advanced Softening Gel

Kamilla, 41 år

Jeg fik lavet en Fraxel laser behandling lige umiddelbart efter jeg var begyndt på “01 EYES PREPARE”. Helingen ved øjenområdet efter Fraxel var betydelig hurtigere end ved de andre kvalitetsprodukter (købt på hudplejeklinik) jeg som regel bruger.

EYES 02 RENEW Active Regenerating Serum

Gitte, 51 år

Jeg havde mange små sår på næsen, og var bekymret for at få grimme ar. Jeg smurte med Guéri RENEW hver morgen og aften i en lille uge, og min næseryg er nu så fint helet og uden ar. Vil klart anbefale Guéri RENEW til alle former for små sår og ar – hvis det skal hele optimalt.

HANDS CLEAN Deeply Moisturizing Antibacterial Gel

Annette, 32 år

Endelig en håndspritgel, der ikke udtørrer mine hænder. jeg prøvede Guéris HANDS CLEAN, og den står nu både i min bil, på kontoret og derhjemme. Den efterlader mine hænder bløde og rene, og så har den en skøn, frisk duft af bergamotte.

EYES 02 RENEW Active Regenerating Serum

Katrine, 42 år

Jeg fik et grimt brændsår på armen efter at have brændt mig på ovnen – jeg prøvede Guéri RENEW hver morgen og aften indtil det var helet fuldstændigt. Og heldigvis blev min hud så fin, at jeg end ikke kan se, hvor jeg brændte mig.

EYES 01 PREPARE Advanced Softening Gel

Hanne, 53 år

Hej Karina. Jeg vil lige fortælle dig, at jeg simpelthen er så glad for min øjencreme (EYES 01 PREPARE). Jeg bruger den hver dag, inden jeg går i seng og om morgenen under min dagcreme. Den fugter min hud så godt, at de hudirritationer og den eksem, jeg plejer at få om vinteren, slet ikke er kommet i år. Kun hvis jeg en dag skulle glemme at bruge den, kan jeg tydeligt se min hud igen bliver rød og irriteret samt skaller nogle steder. Jeg bruger den både som øjencreme, men også rundt om næsen og min mund. Føler virkelig jeg har fundet en creme med magi. Tusind tak for den.

EYES 02 RENEW Active Regenerating Serum

Lone, 52 år

Jeg fik frysebehandling (cryo) på solskade i panden som efterfølgende dannede sår. Anvendte herefter EYES 02 RENEW på såret hver dag 4-5 gange dagligt indtil det var fuldstændig ophelet. Er virkelig glad for resultatet. Ingen ar eller ujævnheder overhovedet.